OVER ONS

Rubicon is de enige internationale netwerkorganisatie die tot de kern gaat, waar diepe connecties gelegd worden, en persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

Ondernemerschap is de beste manier om de wereld te veranderen. Daar zijn we het allemaal over eens. Maar de traditionele denkwijze over “succesvol ondernemen” is enorm gedateerd.

Een ondernemer van de 21e eeuw meet succes namelijk niet meer enkel aan omzet & winst, maar vooral aan de persoonlijke groei en de waarde van het netwerk.

We zijn ervan overtuigd dat uitzonderlijke verhalen worden geschreven wanneer pioniers samenwerken om hun doelen te definiëren en bereiken, elkaar uitdagen, zelfinzicht verwerven, de juiste vragen leren stellen en samen groeien binnen een veilige en vertrouwelijke omgeving.

Meet our amazing members

92% vindt "vrijheid" en "ervaringen" het allerbelangrijkste

35% is vrouw

81% heeft personeel in dienst

24% is solo-founder

64% is jonger dan 30

1% heeft (bijna) unicorn status

100% zou je uitnodigen op een BBQ bij jou thuis.

Waarden waar we naar leven

Niet jouw cheerleaders

Daar heb je niets aan. We zijn daarentegen challengers, rebellen, kritikasters. Maar altijd vanuit een milde, integere, oprechte plaats en telkens met jouw én onze groei als hoger doel.

Levensgenieters

Het leven heeft naast de chaos & madness van het ondernemen, ook nog zoveel moois te bieden. Let’s enjoy it together.

Transparantie & kwetsbaarheid voorop

Mogelijks het allerbelangrijkste motto bij Rubicon: we zien kwetsbaarheid écht als een superkracht. So get ready to open up!

Open minded & welcoming van aard

We ontvangen nieuwe mensen, inzichten, afwijkende opinies en non-conventionele topics met open mind, en open armen.

Meet the Rubicon Team

Matthias Lamiroy
Serieel ondernemer (ThePluginCompany, Greensales, Constry.com, Ariad, Rubicon) met een batterij krachtige vragen in zijn achterzak. Gelooft dat we als ondernemer zelf ons grootste obstakel zijn. Mindset matters. Timothy Ferris fanatic.
Nicolas De Coster
Als ex-innovation manager (nexxworks, Securex) zit experimenteren in zijn bloed. Elke strategie om het meeste uit de dag te halen heeft hij getest, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Trotse papa van Philippa.
Stefaan Bonte
Deze duizendpoot heeft zijn eigen Innovation Consultancy gebouwd, èn stond mee aan de wieg van EBBC, België’s grootste business bookclub die intussen wereldwijd actief is. “Gewoon doen is de beste manier om te leren.”
Kaori Boel
Gewapend met een sterk oog voor detail en een luisterend oor, zorgt Kaori ervoor dat ervaring de verwachtingen overstijgt. Getraind door een lifetime in hospitality houdt ze het team scherp om overal de puntjes op de ‘i’ te zetten. Fiere mama van Philippa.
Greg Carrette
Als program director zorgt Greg ervoor dat Rubicon perfect inspeelt op de behoefte van de members door kwaliteitsvolle en ervaringsgerichte leerprogramma’s aan te bieden. Als hoofd HR staat hij ook in voor het goed functioneren van het interne Rubicon-team.
Delphine Declerck

Geprikkeld?

Wil je ons team vervoegen of met ons samenwerken?