OVER ONS

Rubicon is de enige internationale netwerkorganisatie die tot de kern gaat, waar diepe connecties gelegd worden, en persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

Ondernemerschap is de beste manier om de wereld te veranderen. Daar zijn we het allemaal over eens. Maar de traditionele denkwijze over “succesvol ondernemen” is enorm gedateerd.

Een ondernemer van de 21e eeuw meet succes namelijk niet meer enkel aan omzet & winst, maar vooral aan de persoonlijke groei en de waarde van het netwerk.

We zijn ervan overtuigd dat uitzonderlijke verhalen worden geschreven wanneer pioniers samenwerken om hun doelen te definiëren en bereiken, elkaar uitdagen, zelfinzicht verwerven, de juiste vragen leren stellen en samen groeien binnen een veilige en vertrouwelijke omgeving.

Meet our amazing members

92% vindt "vrijheid" en "ervaringen" het allerbelangrijkste

35% is vrouw

81% heeft personeel in dienst

24% is solo-founder

64% is jonger dan 30

1% heeft (bijna) unicorn status

100% zou je uitnodigen op een BBQ bij jou thuis.

Waarden waar we naar leven

Niet jouw cheerleaders

Daar heb je niets aan. We zijn daarentegen challengers, rebellen, kritikasters. Maar altijd vanuit een milde, integere, oprechte plaats en telkens met jouw én onze groei als hoger doel.

Levensgenieters

Het leven heeft naast de chaos & madness van het ondernemen, ook nog zoveel moois te bieden. Let’s enjoy it together.

Transparantie & kwetsbaarheid voorop

Mogelijks het allerbelangrijkste motto bij Rubicon: we zien kwetsbaarheid écht als een superkracht. So get ready to open up!

Open minded & welcoming van aard

We ontvangen nieuwe mensen, inzichten, afwijkende opinies en non-conventionele topics met open mind, en open armen.

Meet the Rubicon Team

Matthias Lamiroy
Verslaafd aan ondernemerschap, het stellen van krachtige vragen en het testen van absurde persoonlijke groei technieken op zichzelf. Ervaarde tijdens het in de markt zetten van verschillende bedrijven hoe vreselijk eenzaam deze rollercoaster kan zijn. Kijkt graag samen met zijn 2 kleuters naar dagelijkse kost.
Nicolas De Coster
Lange en verre tochten lopen en een onuitputbare interesse in fysieke en mentale performance, dat is Nicolas. Verder focust hij ook op Community & Content bij Rubicon. Hoe zijn ideale zondag eruit ziet: een gezelschapsspel, een goed boek en genieten van rust en quality time met zijn gezin: Kaori, dochtertje Philippa en binnenkort een zusje erbij.
Stefaan Bonte
Ontdekte tijdens zijn ondernemers-carrière dat hij tonnen energie haalt uit het samenbrengen van mensen. Met zijn business book club (EBBC) zette hij de eerste stap in het bouwen van hechte communities, een traject dat hem uiteindelijk tot Rubicon bracht. Vandaag bouwt hij Rubicon Amsterdam uit en praat intussen met een gek Gents-Antwerps-Amsterdams accent.
Kaori Boel
Gewapend met een sterk oog voor detail en een luisterend oor, zorgt Kaori ervoor dat ervaring de verwachtingen overstijgt. Getraind door een lifetime in hospitality houdt ze het team scherp om overal de puntjes op de ‘i’ te zetten. Fiere mama van Philippa en James 🌴
Greg Carrette
Greg is coach en psychotherapeut in opleiding en begeleidt voor onze leden klankbordsessies en specifieke community workshops. Als ex-McKinsey consultant and VP HR is hij gespecialiseerd in leiderschapsuitdagingen. Ook heeft hij zich bijgeschoold in Wim Hof workshops waarbij ademhaling en koudetraining centraal staan.
Delphine Declerck

Geprikkeld?

Wil je ons team vervoegen of met ons samenwerken?